Ostoskorisi on tyhjä

Torpanpiha Puutarhan yleismulta

30,62 €
-+
Myyntiyksikkö: 
1 tonni (1000kg)
Minimitilaus: 
38 kpl
Toimitusalueet: 
5. Uusimaa Itäinen (Mäntsälä, Pornainen, Porvoo)
3. Pääkaupunkiseudun kehys Länsi/poh. (Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Jokela).
2. Pääkaupunkiseudun kehys Itä (Sipoo, Järvenpää, Kellokoski)
1. Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyrylä, Kerava)
Raekoko: 
0-30mm

Minimitilaus 6 tn. Valitse ensin kuorman kokoluokka ja seuraavaksi tarkka kuutiomäärä.

Multa toimitetaan kippikuormana. Kohteeseen oltava esteetön pääsy kuorma-autolla. Toimitusaika alle viikko tilauksesta. Ilmoittakaa toivottu toimitusaika tilauksen yhteydessä. Kuljettaja on yhteydessä puhelimitse ennen toimitusta.
 

Multatestin voittaja (Meidän Talo-lehti), lannoitettu ja kalkittu levitysvalmis irtomulta.

Torpanpiha® -multa on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu nurmikoiden ja istutusalueiden sekä kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen. Rikkaruohoton ja ravinteikas multa on parasta mitä voit kasveillesi antaa, ja puhtautensa vuoksi se on myös hyötykasveille turvallinen valinta.

Torpanpiha® -multa on valmistettu sekoittamalla hietamoreenia, tummaa turvetta ja savea. Seos seulotaan ja siihen lisätään lannoitteet ja kalkki.
 

Tuotekuvaus:

Kivennäismaapitoinen kalkittu, lannoitettu ja seulottu levitysvalmis yleiskasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja saveksesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Käyttökohteet:

Kasvualusta on tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu nurmikoiden ja istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.

Tiivistyminen:

Tuote tiivistyy käytössä vajaa 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 20 % lopullista tilavuutta enemmän.

Käyttöohjeet:

Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle. Tarkkoja ohjeita pohjamaan kunnostamiseen ja kasvikohtaisiin vaatimuksiin löytyy puu­tarhakirjallisuudesta. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita ylei­simpiä kasvilajeja ja nurmikkoa varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensimmäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoi­tolannoitetaan ja -kalkitaan tavanomaisesti.