Ostoskorisi on tyhjä

Torpanpiha istutusmulta

34,11 €
-+
Myyntiyksikkö: 
1 tonni (1000kg)
Minimitilaus: 
38 kpl
Toimitusalueet: 
5. Uusimaa Itäinen (Mäntsälä, Pornainen, Porvoo)
3. Pääkaupunkiseudun kehys Länsi/poh. (Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Jokela).
2. Pääkaupunkiseudun kehys Itä (Sipoo, Järvenpää, Kellokoski)
1. Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyrylä, Kerava)
Raekoko: 
0-30mm

Minimitilaus 6 tn. Valitse ensin kuorman kokoluokka ja seuraavaksi tarkka kuutiomäärä.

Multa toimitetaan kippikuormana. Kohteeseen oltava esteetön pääsy kuorma-autolla. Toimitusaika alle viikko tilauksesta. Ilmoittakaa toivottu toimitusaika tilauksen yhteydessä. Kuljettaja on yhteydessä
puhelimitse ennen toimitusta.
 

Kievarinpiha - istutusmulta

Lannoitettu ja kalkittu levitysvalmis irtomulta vaativille kasveille

Istutusmultamme on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu vaativien puiden, pensaiden ja perennojen istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Kievarinpiha-istutusmulta on valmistettu sekoittamalla hietamoreenia, tummaa turvetta ja savea. Seos seulotaan ja siihen lisätään lannoitteet ja kalkki.

Perustamisvaiheessa multaa ei tarvitse lannoittaa tai kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Multaan lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensimmäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan ja kalkitaan tavanomaisesti.

 

Tuotekuvaus:

Kivennäismaapitoinen kalkittu, lannoitettu ja seulottu levitysvalmis kasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Käyttökohteet:

Seos on tarkoitettu ammattimaiseen viherrakentamiseen ja useimmille yleisesti käytetyille kasveille. Multa soveltuu erityisesti istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Ammattilaisten suosittelema tuote soveltuu loistavasti myös yksityispihojen istutuksille.

Tiivistyminen:

Tuote tiivistyy käytössä noin 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata noin 20 % lopullista tilavuutta enemmän. Laskurimme huomioi tämän laskukaavassa.

Käyttöohjeet:

Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensim­mäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan ja -kalkitaan tavan­omaisesti.