Ostoskorisi on tyhjä

Mänty puistokate

54,28 €
-+
Myyntiyksikkö: 
m3 (kuutio)
Minimitilaus: 
38 kpl
Toimitusalueet: 
5. Uusimaa Itäinen (Mäntsälä, Pornainen, Porvoo)
3. Pääkaupunkiseudun kehys Länsi/poh. (Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Jokela).
2. Pääkaupunkiseudun kehys Itä (Sipoo, Järvenpää, Kellokoski)
1. Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyrylä, Kerava)
Kuutiopaino: 
300-400kg/m3

Minimitilaus 6 m3. Valitse ensin kuorman kokoluokka ja seuraavaksi tarkka kuutiomäärä.

Kuorikate toimitetaan kippikuormana. Kohteeseen oltava esteetön pääsy kuorma-autolla. Toimitusaika alle viikko tilauksesta. Ilmoittakaa toivottu toimitusaika tilauksen yhteydessä. Kuljettaja on yhteydessä
puhelimitse ennen toimitusta.

Torpanpiha, männynkuorikate

Kuorikate antaa puutarhallesi huolitellun ilmeen ja pitää kasvimaan kasvit siistinä ja puhtaina, sillä kuorikate hillitsee rikkaruohojen kasvua ja vähentää kitkemisen tarvetta. Se myös estää kosteuden haihtumisen maasta, mikä vähentää kastelutarvetta.

Kuorikate suojaa myös istutuksia rankkasateiden aiheuttamilta vaurioilta ja parantaa pieneliöiden ja kastematojen viihtyvyyttä.

Kuorikatetta voidaan käyttää mm.

  • Puiden ja pensaiden juurille
  • Puutarhan tai kasvimaan käytävien pinnaksi
  • Istutusten ja kasvimaan alustojen katteena
  • Maisemointiin

Kuorikatetta käytetään yleensä noin 7-10 cm paksuisena kerroksena. Paras lopputulos saavutetaan kitkemällä rikkaruohot pois ennen katteen levittämistä. Tarvittaessa katteen alle voidaan myös levittää kate- tai suodatinkangas.
 

Männynkuorikate

Männynkuorikatteemme on punertavaa ja sopii erinomaisesti puutarhaasi kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen koko puutarhallesi.

Tilavuuspaino: 300-400 kg/m³

Kuorikate täyttää Viherympäristöliiton asettamat vaatimukset laatuluokalle Puistokate.
 

Käyttökohteet:

Katemateriaaliksi viherrakentamisessa ja viheralueiden hoitotöissä pensaiden ja puiden juuristoalueelle tai istutusalueille.

Käyttöohjeet:

Katetta levitetään 7-10 cm kerrokseksi. Tämä helpottaa huomattavasti rikkakasvien tor­juntaa vähentämällä siemenrikkakasvien itämistä. Liian paksu kerros saattaa myöhästyt­tää keväällä maan sulamista kasveille haitallisessa määrin. Vanhojen alueiden kunnos­tuksessa kannattaa rikkakasvit hävittää ensin mahdollisimman tarkasti ennen kuoren le­vitystä, jolloin siitä saadaan paras hyöty. Kuorikate estää myös kasvualustan pinnan liet­tymistä ja parantaa kasvien juuriston hyvinvointia. Vähentää kosteuden haihtumista.

Kuorikatetta ei pidä kasata puiden runkoja vasten, koska ennenaikaisten lahovaurioiden vaara lisääntyy.